Fielders

SDS

Anybody esle experiencing the fielders running right past the ball and not geeting down in the animation to pick up the ball in the event? it happened 3 times yesterday and once today so far.

SDS

Hasn't that been an issue since launch?

SDS

Yes, my fielders and CPU fielders are both over-running slow rollers. The issue seems to be a bit more frequent over the last week or so.

Also, had a strange glitch exhibited in a Conquest game versus NYY this morning. YouTube clip shows the two items - phasing SS and magnet ball...

https://youtu.be/IfWE62f-uFo

Again, this is fairly new in my experience. Typically, Conquest games for me have been pretty "clean".

SDS

@OUMarcus said in Fielders:

Yes, my fielders and CPU fielders are both over-running slow rollers. The issue seems to be a bit more frequent over the last week or so.

Also, had a strange glitch exhibited in a Conquest game versus NYY this morning. YouTube clip shows the two items - phasing SS and magnet ball...

https://youtu.be/IfWE62f-uFo

Again, this is fairly new in my experience. Typically, Conquest games for me have been pretty "clean".

I’ve experienced this same glitch many times since patch 1.13. I opened a thread about it in general discussion and didn’t get many responses. It’s happened to my outfielders and even infielders on routine grounders. Should be DPs and they end up being all safe because my fielder glitches. It’s very annoying and you can clearly see it happening

SDS

@OUMarcus said in Fielders:

Yes, my fielders and CPU fielders are both over-running slow rollers. The issue seems to be a bit more frequent over the last week or so.

Also, had a strange glitch exhibited in a Conquest game versus NYY this morning. YouTube clip shows the two items - phasing SS and magnet ball...

https://youtu.be/IfWE62f-uFo

Again, this is fairly new in my experience. Typically, Conquest games for me have been pretty "clean".

Yeah it's definitely happening more frequently now and it's really frustrating.